+387 33 765 570
bs_BAus

O nama

 

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih firmi u industriji građevinskog materijala u Bosni i Hercegovini.  Sa više od 300 prodajnih partner firmi u Bosni i Hercegovini, Senigor d.o.o. je prepoznatljiv kao najcjenjeniji veleprodajni distributer u državi.

Osnivanjem kompanije od gospodina Senada Islama u 2004. godini, Senigor d.o.o. je stalno rastao i trenutno zapošljava više od 80 radnika i ostvaruje promet više od 30 miliona KM.  Senigor d.o.o.  na skladištu posjeduje više od 20.000 proizvoda u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji.  Bez obzira na to da li je to alat ili cigla – Senigor d.o.o. to ima na stanju!

Posvećeni smo poboljšanju odnosa sa našim kupcima u našim maloprodajnim lokacijama i nastavljamo sa našim ciljem da ostanemo najcjenjeniji veleprodajni distributer građevinskog materijala u našim partnerima širom BiH.
Senigor d.o.o. je uvijek u potrazi za novim kvalitetnim proizvodima na tržištu.  Veoma smo ponosni što smo bili pionir u upoznavanju bh. tržišta sa mnogim proizvodima koje smo mi odlučili predstavljati. Zahvaljujemo se svim našim dobavljačima što su upravo Senigoru vjerovali sa svojim proizvodima i pružili nam priliku da budemo njihov distributer na domaćem tržištu.

Senigor d.o.o. je poznata na tržištu kao firma čiji odnos sa kupcima je neprikosnoven. Manje poznato našim kupcima, ali dobro poznato našim dobavljačima jeste naš beskrajan pokušaj da održavamo pozitivan odnos sa našim dobavljačima.
Ulažemo mnogo vremena i energije razvijajući promotivni plan za proizvode koje izaberemo da prodajemo i predstavimo na tržištu.  Želimo biti sigurni da brend vrijednost naših partnera je održana na tržištu i da svaki proizvod koji predstavljamo dobije cijenjenu pažnju koju zaslužuje.

Vjerujemo da je naš cilj da održimo zadovoljavajući odnos sa našim dobavljačima jedan od najvažnijih faktora uspjeha Senigora.  Naše rukovodstvo i svi uposleni znaju da bez podrške koju dobijamo od naših dobavljača i partnera, Senigor d.o.o. ne bi postigao tako uspješne rezultate.

Kako je vrijeme prolazilo, Senigor d.o.o. je pobjeđivao.  Kako su nam naše pobjede pružale rast, naša rast nam je pružala stabilnost.  Danas, Senigor d.o.o. važi za jednu od najstabilnijih i najprofitabilnijih firmi u trgovini građevinskog materijala u BiH.
Pouzdani smo da su najbolja vremena ispred nas.  Sa iskusnim rukovodstvom i posvećenim uposlenicima Senigor d.o.o. je pozicioniran za budući rast.  Naša korporativna kultura je izgrađena oko našeg ubijeđenja da pošten i naporan rad je najbolja strategija za pobjede.  To su principi koji nas vode prema većim izazovima i većim nagradama!

Ljudi su naša najveća snaga! Kontinuirano educiramo i obučavamo naše uposlenika o najboljim prodajnim metodama i praksama u našoj industriji za gradnju pozitivnih odnosa sa kupcima.  Naša investicija u naše uposlenike se je dokazala kao najbolja investicija koju smo napravili.  Investiranjem u naše uposlenike kroz razne edukativne programe, nagradne pakete, radnu atmosferu i uspostavljanjem meritokratskog sistema napredovanja uposlenika – Senigor d.o.o. je uspio da u kratkom vremenu postane najbrže rastuća firma u oblasti prodaje građevinskih materijala u Bosni i Hercegovini.

Još važnije, razvili smo Senigor da bude Poslodavac po izboru!