+387 33 765 570 | +387 33 230 310 komercijala@senigor.ba

Provjerena tehnologija koja traje

Za novogradnju ili adaptaciju: sa Vaillant dizalicama topline uštedite do 75% troškova energije i do 30% štetnih emisija. Sistem dizalice topline učinkovito pretvara toplotnu energiju u zraku u udobnosti vašeg doma: grijanje tokom zime, hlađenje tokom ljeta i topla voda tokom cijele godine.

Visok kvalitet proizvodnje osigurava trajni kvalitet funkcije grijanja i hlađenja. Nova tehnološka rješenja i opsežni i optimizirani detalji omogućavaju vam trostruki povrat uloženog.

1. Instalacija: fleksibilnija nego ikad

Zahvaljujući novoj tehnologiji, vanjska i unutrašjna jedinica se mogu postaviti i na udaljenosti od 25 metara jedna od druge. Na ovaj način ćete sigurno pronaći prikladno mjesto za svoju dizalicu topline. Sistem se sastoje se od dvije jedinice. Vanjska jedinica dizalice topline se postavlja u dvorištu, na zidu kuće ili na krovu. Imamo savršeno usklađen pribor za svaku instalaciju.

2. Rad: tiši nego ikad

Među najtišim dizalicama topline na tržištu, savršene su za korištenje u gusto naseljenim naseljima. Čak i na udaljenosti od samo nekoliko metara, nivo buke smanjuje se na nivo ličnog kompjutera. U prostoru su također izuzetno tihe. Najčešće je unutarnja jedinica smještena u podrumu i čuje se otprilike kao moderni frižider.

3. Omjer cijene i učinka: bolji nego ikad

Najsavremeniju tehnologiju dobit ćete po prihvatljivoj cijeni, koja je u Senigoru sada umanjena za dodatnih 20%! Ušteda počinje sa posjetom Senigoru, nastavlja se instalacijom koja je brza i jednostavna a novac štedite i u budućnosti, kroz uštede energije i niske troškove održavanja.

Za više informacija posjetite nas ili pozovite:

Centar Rajlovac
📍 Safeta Zajke 189
📞 033/765-570

Dom Centar Osjek
📍 Osik do br. 1
📞 033/230-310