Kupite belgijske tepihe po akcijskim cijenama!

 

Jedan od najvažnijih elemenata koji će Vaš prostor učiniti sigurnim i prijatnim, te naglasiti ljepotu parketa ili namještaja jeste tepih! Senigor d.o.o. posluje sa vodećim proizvođačima iz mnogih branši, a od sada nudimo Vam najkvalitetnije tepihe dostupne u zemlji.

 

U našoj ponudi imamo sve vrste tepiha, staza i tepisona. Bilo da želite tradicionalni, savremeni ili dječiji tepih, sigurni smo da ćete kod nas pronaći idealan tepih za spavaću sobu, trpezariju, dječiju ili dnevnu sobu. Uz to nudimo Vam i dodatne dijelove za što lakšu i kvalitetniju ugradnju naših proizvoda.

Distrubuteri smo kvalitetnih belgijskih tepiha Devos Caby. Neprekidno obnavljamo ponudu sa najtraženijim modelima i vrstama tepiha za bh. tržište. Svi naši tepisi izrađeni su od savremenih i visokokvalitetnih materijala koje karakterizira raznolik izbor klasičnih i modernih dezena i boja. Svejedno koju veličinu ili oblik zamišljate, među našim okruglim, ovalnim ili pravougaonim tepisima, uvijek možete naći nešto za Vaš ukus i džep.

Spomenute tepihe možete pronaći u našem Dom Centru na Ilidži (Odjel za tepih centar). Uvjerite se da uz kvalitet možete dobiti i vrlo povoljnu cijenu. Akcija traje od 28. augusta do 28.septembra 2018. godine.

Više o cijenama možete saznati na: komercijala@senigor.ba ili 033 230 310