+387 33 765 570 | +387 33 230 310 komercijala@senigor.ba

Usluge

Dostava kupljene robe

Dragi kupci,

Za većinu proizvoda kupljenih u Senigoru nudimo Vam dostavu. Sama dostava zavisi od vrijednosti kupljene robe i udaljenosti vaše adrese. Za određenu količinu i vrstu robe besplatno dostavljamo robu na području Kantona Sarajevo. Naša je želja da Vam kupovinu na taj način olakšamo, te je učinimo bržom i jednostavnijom.

Kompanija Senigor d.o.o. raspolaže voznim parkom više od 15 teretnih vozila i Vaša narudžba bit će vrlo brzo obrađena. 

Robu isporučujemo u roku od 24h nakon kupnje po principu “Donesi mi na vrata”. U slučaju problematičnog istovara robe, tj. ukoliko se radi o istovaru na višim etažama, u tom slučaju Senigor d.o.o. angažira kran/grajfer, kako bi kupci ostali zadovoljni.

 

Plaćanje na rate

Kupovina na rate je moguća posredstvom:

Raiffeisen Master Card Shopping kartice – Od tri do 12 rata, minimalan iznos transakcije 150,00 KM;

Unicredit kreditne kartice – Od tri do 12 rata, minimalan iznos transakcije 150,00 KM;

Intessa Sanpaolo kreditne kartice – Od tri do 12 rata, minimalan iznos transakcije 150,00 KM.

 

Toniranje boja (Mix Centar)

Mi imamo million nijansi! Sve u skladu sa Vašim željama, nudimo Vam u bilo kojem našem prodajnom centru mogućnost kompjuterskog miješanja i toniranja boja.

Ako želite izbjeći neizvjestan posao ručnog toniranja boje koje prouzrokuje mnoge problem, na raspolaganju Vam je kompjutersko miješanje i toniranje boje u nijansama prema Vašim potrebama, a na raspolaganju su Vam i ton karte sa cijelom lepezom boja. Ako želite visoko kvalitetne i perive baze i pigment, onda je pravo mjesto za Vas Senigor!

Naše ljubazno i stručno osoblje zasigurno će se potruditi da Vam pronađu nijansu po Vašem ćejfu!

Uživajte u Vašem novom obojenom i uređenom domu!

 

Zamjena robe

Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom u našem centru ili ga želite zamijeniti za neki drugi proizvod nudimo Vam mogućnost zamjene robe. Zamjenu robe vršimo samo uz priloženi originalni fiskalni račun i to u roku od 15 dana od dana kupovine. Proizvod koji se vraća, mora biti upakovan u originalnu ambalažu, nekorišten i neoštećen.

Popravke i garancija

U zajedničkoj saradnji naši poslovni partneri, ovlašteni serviseri vrše popravku pojedinih proizvoda u garantnom roku uz originalan fiskalni račun i garantni list.

Ostale usluge

– Savjetovanje,

– Servisiranje i garancija.