Rješenje sa osmijehom

0
Broj
uposlenika
0
Broj
artikala
0
Miliona
Promet
0
Prostor
AZRA0160

O nama

SENIGOR d.o.o.

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u prodaji građevinskog, elektro i vodomaterijala, sistema za grijanje, sanitarija i keramike u Bosni i Hercegovini.


Sa više od
500 partner firmi u Bosni i Hercegovini, Senigor d.o.o. je na tržištu Bosne i Hercegovine prepoznat kao najpoželjniji distributer u građevinskoj industriji.

19 GODINA

SA VAMA

Osnivanjem od strane gospodina Senada Islama 2004 godine, Senigor d.o.o. je konstantno rastao i trenutno zapošljava oko 100 uposlenih i godišnji promet od 50 miliona KM. Senigor na svojim skladištima i policama maloprodajnih objekata posjeduje više od 40.000 proizvoda u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji.

Posvećeni smo cilju da ostanemo najpoželjniji veleprodajni distributer građevinskog materijala u Bosni i Hercegovini. Uporedo sa unaprijeđenjem distributivnih kapaciteta Senigor sa vlastitim objektima u Rajlovcu i Dom Centrom u Osjeku razvija i maloprodajni lanac u kojem našim kupcima nudimo sisteme grijanja i hlađenja, opremu za kupatila, vrtni program, alate i mašine, vrata, podove…

Slijedeći viziju našeg osnivača ˝da je samo predan rad i posvećenost kupcima ključ uspjeha˝, Senigor d.o.o. će i u budućnosti njegovati vrijednosti po kojima smo postali prepoznatljivi i za koje smo uvjerrni da su prepoznate od naših kupaca i poslovnih partnera. Zbog navedenog nastavićemo se izgrađivati nudeći najpoznatije brandove i najbolju uslugu našim kupcima.

Uz navedeno, Senigor posebnu pažnju posvećuje svojim zaposlenicima, vodeći računa o stalnom poboljšanju uslova rada i nagrađivanju uposlenih. Na taj način stimulišemo posvećenost poslu uz kontinuiranu brigu o njihovoj edukaciji. U zadovoljstvu kupaca i naših uposlenika vidimo ključ uspjeha.

Profesionalan odnos prema našim dobavljačima kao i kontinuirani rast naše prodaje ključni su za povjerenje koje nam ukazuju naši dobavljači. Zahvaljujući tome, Senigor će nastaviti razvijati partnerske odnose sa našim dobavljačima, kako bi zadržao napoželjnijeg distibutera većine najpoznatijih brandova u građevinskoj industriji.

ponosni smo na

NAŠ USPJEH

2004

Osnivanje kompanije Senigor

2009

Izgradnja poslovne zgrada Rajlovac, proširivanje ponude u vodomaterijalu te opremi za grijanje i hlađenje

2010

Prvih 10.000.000 KM, zalaganjem i fokusom na ciljeve, proširivanjem ponude i trudom uposlenika.

2011

Više od 10.000 artikala.

2016

Više od 2000 partnera

2017

Izgradnja Dom Centra na Ilidži

2019

Investicija, Apartmani na Bjelašnici

2022

Renoviranje poslovnica, Osjek i Rajlovac

MISIJA

Svojom ponudom proizvoda materijala u segmentu građevinskih materijala stvoriti najbolje uslove za potrošače. Uz stručne i motivisane radnike pružiti najbolju uslugu i prijatnu kupovinu partnerima u ugodnom okruženju. Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit za Kompaniju.

VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, trgovine i investicija, tako i u oblasti življenja i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Kompanija Senigor se razvija i djeluje u skladu s dobrom praksom upravljanja te nastoji svojom poslovnom strategijom, poslovnom politikom, ključnim internim aktima doprinijeti transparentnom i efikasnom poslovanju.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

U Kompaniji Senigor od samoga početka nismo prepoznali samo važnost poslovnih rezultata nego i osiguranje uspješnog, kvalitetnog i ugodnog života i za naše uposlenike i za ljude u lokalnoj zajednici-naše komšije.

Briga za zaposlenike

Kompanija Senigor nudi zaposlenim zanimljiv rad u pozitivnom okruženju te mogućnost da se razviju i napreduju u poslu, u struci i ličnoj sferi. Svi mi u Senigoru zajedno stvaramo kulturu uzajamnog povjerenja, poštovanja, efikasne saradnje i timskog rada, što obuhvata permanentno učenje, kao i odgovoran i djelotvoran rad. Mi poštujemo pravne norme i pravila etičkog pristupa prema drugim ljudima i širem društvenom okruženju.

Sponzorstva i donacije

Mi vjerujemo da je to što se fokusiramo na održiv razvoj i osluškujemo potrebe društva čiji smo dio dokaz našeg uspjeha. Zbog toga kroz sponzorstva podržavamo brojne projekte u oblasti humanitarnog rada, sporta, obrazovanja, nauke i kulture.

POSAO I KARIJERA U SENIGORU

Naš cilj je zaposliti sposobne, stručne  i motivisane kadrove, spremne na učenje u izuzetno dinamično radnom okruženju.

Vrijednosti u radu koje cijenimo i promovišemo kod naših zaposlenika su:  kompetentnost, profesionalnost, odgovornost, etičnost, fleksibilnost, timski rad, međusobno poštovanje i lojalnost.

Ako ste zainteresovani da svoju karijeru nastavite ili otpočnete Senigoru, ovdje možete napraviti prvi korak. Kod ukazane potrebe za zaposlenicima Vašeg profila, rado ćemo Vas kontaktirati.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare