+387 33 765 570 | +387 33 230 310 komercijala@senigor.ba

O nama

Senigor d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u prodaji građevinskog, elektro i vodomaterijala, sistema za grijanje, sanitarija i keramike u Bosni i Hercegovini. Sa više od 500 partner firmi u Bosni i Hercegovini, Senigor d.o.o. je na tržištu Bosne i Hercegovine prepoznat kao najpoželjniji distributer u građevinskoj industriji.

Osnivanjem od strane gospodina Senada Islama 2004 godine, Senigor d.o.o. je konstantno rastao i trenutno zapošljava više od 90 uposlenih i ima godišnji promet veći od 40 miliona KM. Senigor na svojim skladištima i policama maloprodajnih objekata posjeduje više od 40.000 proizvoda u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji.

Posvećeni smo cilju da ostanemo najpoželjniji veleprodajni distributer građevinskog materijala u Bosni i Hercegovini. Uporedo sa unaprijeđenjem distributivnih kapaciteta Senigor sa vlastitim objektima u Rajlovcu i Dom Centrom u Osjeku razvija i maloprodajni lanac u kojem našim kupcima nudimo sisteme grijanja i hlađenja, opremu za kupatila, vrtni program, alate i mašine, vrata, podove…

Uz navedeno, Senigor posebnu pažnju posvećuje svojim zaposlenicima, vodeći računa o stalnom poboljšanju uslova rada i nagrađivanju uposlenih. Na taj način stimulišemo posvećenost poslu uz kontinuiranu brigu o njihovoj edukaciji. U zadovoljstvu kupaca i naših uposlenika vidimo ključ uspjeha.

Profesionalan odnos prema našim dobavljačima kao i kontinuirani rast naše prodaje ključni su za povjerenje koje nam ukazuju naši dobavljači. Zahvaljujući tome, Senigor je postao distibuter većine najpoznatijih brandova u građevinskoj industriji.

Slijedeći viziju našeg osnivača ˝da je samo predan rad i posvećenost kupcima ključ uspjeha˝, Senigor d.o.o. će i u budućnosti njegovati vrijednosti po kojima smo postali prepoznatljivi i za koje smo uvjerrni da su prepoznate od naših kupaca i poslovnih partnera. Zbog navedenog nastavićemo se izgrađivati nudeći najpoznatije brandove i najbolju uslugu našim kupcima. 

Od temelja do krova, Senigor d.o.o.