Rješenje sa osmijehom

0
Broj
uposlenika
0
Broj
artikala
0
Miliona
Promet
0
Prostor
AZRA0160

O nama

SENIGOR d.o.o

Senigor je jedna od vodećih BH kompanija u prodaji građevinskog, elektro i vodomaterijala, sistema za grijanje, sanitarija i keramike.
Senigor d.o.o. je trenutno partner sa više od 500 firmi u Bosni i Hercegovini, te sama činjenica o ovom broju partnera postavila je Senigor na mjesto gdje je prepoznat kao najpoželjniji distributer u građevinskoj industriji.

19 GODINA

SA VAMA

Osnivanjem kompanije od strane gospodina Senada Islama 2004. godine, Senigor d.o.o. je konstantno rastao i trenutno ima preko 110 uposlenih a ostvaruje godišnji promet od 50 miliona KM. Senigor na svojim skladištima i policama maloprodajnih objekata posjeduje više od 40.000 proizvoda u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji.

Posvećeni smo cilju da ostanemo najpoželjniji veleprodajni distributer građevinskog materijala u Bosni i Hercegovini. Uporedo sa unaprijeđenjem distributivnih kapaciteta Senigor sa vlastitim objektima u Rajlovcu i Dom Centrom u Osjeku razvija i maloprodajni lanac u kojem našim kupcima nudimo sisteme grijanja i hlađenja, opremu za kupatila, vrtni program, alate i mašine, vrata, podove…

Slijedeći viziju našeg osnivača ˝Da je samo predan rad i posvećenost kupcima ključ uspjeha˝, Senigor d.o.o. će i u budućnosti njegovati vrijednosti po kojima smo postali prepoznatljivi i za koje smo uvjereni da su prepoznate od naših kupaca i poslovnih partnera. Zbog navedenog nastavićemo se izgrađivati nudeći najpoznatije brandove i najbolju uslugu našim kupcima.

Uz sve navedeno, Senigor posebnu pažnju posvećuje svojim zaposlenicima, vodeći računa o stalnom poboljšanju uslova rada i nagrađivanju uposlenih. Na taj način stimulišemo posvećenost poslu uz kontinuiranu brigu o njihovoj edukaciji. U zadovoljstvu kupaca i naših uposlenika vidimo ključ uspjeha.

Profesionalan odnos prema našim dobavljačima kao i kontinuirani rast naše prodaje ključni su za povjerenje koje nam ukazuju naši dobavljači. Zahvaljujući tome, Senigor će nastaviti razvijati partnerske odnose sa našim dobavljačima, kako bi zadržao napoželjnijeg distibutera većine najpoznatijih brandova u građevinskoj industriji.

ponosni smo na

NAŠ USPJEH

2004.

Osnivanje kompanije Senigor

2009.

Izgradnja poslovne zgrade Rajlovac, proširivanje ponude u vodomaterijalu te opremi za grijanje i hlađenje

2010.

Prvih 10.000.000 KM, zalaganjem i fokusom na ciljeve, proširivanjem ponude i trudom uposlenika.

2011.

Više od 10.000 artikala.

2016.

Preko 2.000 partnera

2017.

Izgradnja Dom Centra na Ilidži

2019.

Investicija, Apartmani na Bjelašnici

2022.

Renoviranje poslovnica, Osjek i Rajlovac

MISIJA

Naša misija je da zadržimo najbolje uslove za potrošače kao i do sada, da uz pomoć naših vrijednih uposlenika pružimo kupcima najbolju uslugu te da im stvorimo prijatnu i ugodnu atmosferu gdje će se osjećati kao kod kuće a samim tim postati naši stalni kupci i potencijalni partneri.

VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja veće i bolje standarde u oblasti poslovanja, trgovine i investicija.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Kompanija Senigor od svog osnivanja bazirana je, ne samo na važnosti poslovnih rezultata, nego i na pružanju uspješnog, kvalitetnog, sigurnog života i sredine za naše uposlenike i ljude u zajednici.

Usluge koje nudimo našim kupcima su brzo i efikasno djelovanje na svaki upit, dostava, online rezervacije i kupovina, newsletter, a osim toga tu smo za stručno savjetovanje i stalno na raspolaganju za sva dodatna pitanja.
Senigor u svom raznovrsnom asortimanu trenutno ima preko 40.000 artikala za majstore, kuću, vrt te izgradnju od temelja do krova.

Briga za zaposlenike
Kompanija Senigor nudi svojim uposlenicima rad u pozitivnom okruženju te mogućnost da se razvijaju i napreduju u poslu, u struci i ličnoj sferi. U Senigoru svi zajedno stvaramo kulturu uzajamnog povjerenja, poštovanja, efikasne saradnje i timskog rada što obuhvata permanentno učenje, kao i odgovoran i djelotvoran rad. Mi poštujemo pravne norme i pravila etičkog pristupa prema drugim ljudima i društvenom okruženju.Usvajanje novih znanja i praćenje rasta tehnologije glavni je uslov za napredak te je potrebno konstantno i kontinuirano učenje i edukacije svih zaposlenih koje mi i pružamo svojim uposlenicima.

Sponzorstva i donacije
Još jedan dokaz našeg uspjeha jeste to što smo uvijek u korak s našim društvom te njihovim potrebama , samim tim fokusirani smo na razvoj tog istog društva.
Zbog toga kroz razna sponzorisanja podržavamo projekte u oblastima humanitarnog rada, sporta, obrazovanja, nauke i kulture.

POSAO I KARIJERA U SENIGORU

Naš cilj je imati u svom timu i poslovnom okruženju sposobne, stručne  i motivisane kadrove, spremne na učenje u izuzetno dinamičnom radnom okruženju.

Vrijednosti u radu koje cijenimo i promovišemo kod naših uposlenika su:  kompetentnost, profesionalnost, odgovornost, etičnost, fleksibilnost, timski rad, međusobno poštovanje I lojalnost.

Ako ste zainteresovani da svoju karijeru započnete u Senigoru,ovdje možete napraviti prvi korak ka tome. Ukoliko se ukaže prilika i potreba za kadrom Vašeg profila, rado ćemo Vas kontaktirati.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare