O nama

       Senigor d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u nabavci i prodaji građevinskog, elektro i vodomaterijala, sistema za grijanje, te sanitarije i keramike u Bosni i Hercegovini. Sa više od 500 prodajnih partner firmi u Bosni i Hercegovini, Senigor d.o.o. je prepoznatljiv kao najpoželjniji veleprodajni distributer u državi.

 

       Od osnivanja kompanije od gospodina Senada Islama 2004. godine, Senigor d.o.o. je stalno rastao i trenutno zapošljava više od 80 radnika i ostvaruje promet više od 30 miliona KM. Senigor d.o.o. na svojim skladištima posjeduje više od 40.000 proizvoda u svim kategorijama relevantnim u građevinskoj industriji. Bez obzira na to da li je to alat ili cigla – Senigor d.o.o. to ima na stanju!

Posvećeni smo poboljšanju odnosa s našim kupcima na lokacijama u Rajlovcu i Osjeku i nastavljamo sa našim ciljem da ostanemo najpoželjniji veleprodajni distributer građevinskih materijala u očima naših partnera širom Bosne  i Hercegovine.

Senigor d.o.o. je uvijek u potrazi za novim kvalitetnim proizvodima na tržištu. Veoma smo ponosni što smo bili pionir u upoznavanju bh. tržišta s mnogim proizvodima koje smo odlučili predstavljati i distribuirati. Zahvaljujemo se svim našim dobavljačima što su upravo Senigoru vjerovali sa svojim proizvodima i pružili nam priliku da budemo njihov distributer na domaćem tržištu.

Senigor d.o.o. je poznata na tržištu kao kompanija čiji je odnos sa kupcima neprikosnoven. Manje poznato našim kupcima, ali dobro poznato našim dobavljačima jeste naš beskrajan pokušaj da održavamo pozitivan odnos sa našim dobavljačima.

Ulažemo mnogo vremena i energije razvijajući promotivni plan za proizvode koje izaberemo prodavati i predstavljati na tržištu. Želimo biti sigurni da će svi naši partneri, kupci, te svaki proizvod koji predstavljamo dobiti cijenjenu pažnju koju zaslužuju.

Vjerujemo da je naš cilj da održimo zadovoljavajući odnos s našim dobavljačima jedan od najvažnijih faktora uspjeha Senigora. Naše rukovodstvo i svi uposleni znaju da bez podrške naših dobavljača i partnera, Senigor d.o.o. ne bi postigao tako uspješne rezultate. Kako je vrijeme prolazilo, Senigor d.o.o. je sve više pobjeđivao. Kako su nam naše pobjede pružale rast, taj rast nam je pružao stabilnost. Danas, Senigor d.o.o. važi za jednu od najstabilnijih i najprofitabilnijih firmi u prodaji građevinskih materijala u Bosni i Hercegovini.

Uvjereni smo da su najbolja vremena tek pred nama. Sa iskusnim rukovodstvom i posvećenim uposlenicima Senigor d.o.o. je pozicioniran za budući rast. Naša korporativna kultura izgrađena je oko našeg ubjeđenja da pošten i naporan rad je najbolja strategija za pobjede. To su principi koji nas vode prema većim izazovima i većim nagradama!

Ljudi su naša najveća snaga! Kontinuirano obrazujemo i obučavamo naše uposlenike o najboljim prodajnim metodama i praksama u našoj industriji za gradnju pozitivnih odnosa sa kupcima. Naše ulaganje u uposlenike dokazalo se je kao najbolja odluka koju smo napravili. Ulaganjem u znanje uposlenika kroz razne obrazovne programe, nagradne pakete, radnu atmosferu i uspostavljanjem meritokratskog sistema napredovanja uposlenika – Senigor d.o.o. je uspio da u kratkom vremenu postane najbrže rastuća firma u oblasti prodaje građevinskih materijala u Bosni i Hercegovini.

Još važnije, razvili smo Senigor da bude Poslodavac po izboru!